IBTM Models | Modellenbureau Amsterdam

Introducing Comfort

Met trots stellen we je voor aan het nieuwste lid van de #IBTMsquad. Dit is Comfort!

Met haar achtergrond in de danswereld en haar opleiding in moderne dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) zien wij een goede match om dit te gaan combineren met modellenwerk. Christel van IBTM ging in gesprek over haar bijzondere dansstijl, toekomstdromen combineren met modellenwerk en haar interesse in mode.

Comfort: Ik zie mezelf als een levendig persoon. Ik ben overal voor in, ga vaak op avontuur en ben daarnaast graag creatief bezig. Ik kan soms wat gezellig chaotisch zijn waardoor mensen mijn persoonlijkheid benoemen als fun & bubbly. Je moet het kunnen hebben ;).

In mijn vrije tijd ben ik echt een gezelligheidsmens. Ik houd ervan om spelletjes te spelen en met vrienden een ergens wat te gaan drinken. Wat helaas even wat minder werd door corona. Gelukkig heb ik tijd goed kunnen benutten door veel te trainen met dansen maar heb me ook kunnen verdiepen in mijn andere interesse, mode. Toen IBTM mij vroeg me aan te sluiten bij hun bureau was ik erg enthousiast. Het combineren van dans en mooi creatief beeld creëren voor fashion & beauty voelt als een goede combinatie.

Ik ben heel gedreven. Ik heb sinds kleins af aan dromen die ik probeer waar te maken. Modellenwerk is één van die dromen en ik vind het ontzettend leuk dat het nu op mijn pad komt.

<< Comfort Kondehson door Angela Huizer (IBTM Models) 

BIO

Zelfverzekerd – avontuurlijk – ambitieus

LEEFTIJD: 20
LENGTE: 173
NATIONALITEIT: Nederlands

ROOTS: half Nigeriaans/ half Nederlands
FAMILIE: uit een familie van 6 kinderen

STOPWOORDJE: zeg maar
LIEVELINGS LIEDJE: de nummers die mijn vriendin schrijft
LIEVELINGS STAD: Amsterdam
LIEVELINGS OUTFIT: een oversized broek met een groot shirt en een mash top eronder
LIEVELINGS DANS: Israëlische moderne dansstijlen

IK WORD BLIJ VAN: mijn lieve vriendin
IK WORD NIET BLIJ VAN: koud weer

 

 

THIS or THAT 

Simpel / Glam

Rode lippenstift / Nude lippenstift

Dewy / Mat

Designer / Drogisterij

Jeans / Rokje

Fancy / Casual

Hakken / Sneakers

Neutraal / Kleurrijk

Leer / Denim 

In het verleden ben ik wel eens benaderd door verschillende modellenbureaus maar heb er nooit wat mee gedaan omdat ik veel aan het dansen was. Toch bleef het altijd in mijn gedachten. Ik ben altijd into fashion geweest. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om met vintage kleding een coole outfit te maken. En, in de tijd van corona fashion is de oplossing voor mogelijke verveling 😉

Ik deed al wel eens een shoot voor vrienden of mbt tot mijn dansopleiding. Als ik op een shoot ben ik altijd erg op mij gemak en voel ik me vrij. Het is een vorm van performen die ik ken van het dansen. Met IBTM neem ik een stap naar een professioneel level en hoop hierdoor meer toffe shoots te kunnen doen en veel leuke creatieve mensen te ontmoeten. Ik denk dat mijn achtergrond als danseres mij kan helpen tijdens shoots. Ik heb veel lichaamsbewustzijn en weet hoe ik moet bewegen. Dat helpt enorm bij het poseren voor een camera merk ik

Het lijkt me ontzettend gaaf om in Vogue te staan of om bijvoorbeeld een shoot te doen op een adembenemende locatie. Voor mij is het belangrijk om empowering te zijn als vrouw. Ook zou ik het gaaf vinden om bijvoorbeeld een coole lingerieshow te lopen. Ook daar speelt beweging een grote rol.

Ik kan niet wachten om snel mooie dingen te gaan creëren met IBTM en haar contacten!


Nieuwsgierig naar Comfort? Neem een kijkje op haar Instagram: https://www.instagram.com/comfortzones1/

 

En check de eerste foto’s in haar portfolio hier:
https://www.ibtm-models.com/models/comfort/

explore