IBTM Models | Modellenbureau Amsterdam

Imke #birthdaygirl

Happy birthday lieve IMKE!

Vandaag leren we onze #birthdaygirl Imke wat beter kennen. Imke is nog maar net begonnen bij IBTM en heeft nu al geweldige mooie shoots op haar naam staan. Met haar unieke look, mooie glimlach en sterke nuchtere instelling denken wij dat ze ver zal gaan komen.

Zie hier een gepaste Birthday Q&A met wat persoonlijke foto’s van Imke >>

 

Favoriete verjaardagsnummer
Celebration van Kool & the Gang. De beat van dit nummer zorgt ervoor dat bijna niemand stil kan blijven zitten. Iedereen zingt de welbekende ‘Woohoo’ mee en dit zorgt voor een gezellige sfeer tijdens een feestje.

Favoriete kledingstuk
Mijn blazer(s). Een simpele look ziet er ineens een stuk stijlvoller uit!

Favoriete ijssmaak
Mijn vader is vroeger aardbeiteler geweest en ik hielp hem graag met het plukken van aardbeien. Omdat ik mijn jeugd dus grotendeels in de aardbeienvelden bevond, heb ik een zwak voor aardbeien ontwikkeld.

Favoriete film
“Now you see me”, een actiefilm waarin goochelaars een bank in Parijs beroven vanuit Los Angeles. De grootschalige trucs worden tijdens de film ook uitgelegd, want iedereen wil natuurlijk weten hoe ze dat nou gedaan hebben!

 

Favoriete vakantie
In 2019 ben ik met school voor een week naar Toscane in Italië gegaan. Wij vertrokken met de bus op een zondagavond, zodat we de ochtend daarna in Italië aan zouden komen. We verbleven in een hostel midden in Toscane en elke dag bezochten we een andere stad in de omgeving. Zo hebben we Pisa, Florence, Lucca, Siena, San Gimignano en Portovenere bezocht. Zo ontstonden er kleine groepjes waarmee je de stad kon gaan ontdekken. Omdat dit de eerste keer was dat ik met vrienden op reis ging, is dit zeker mijn favoriete vakantie geweest.

Favoriete land
Ik heb nog niet overdreven veel landen bezocht, maar van de landen die ik bezocht heb is Frankrijk mijn favoriet. Omdat wij met ons gezin al jaren met de camper naar het zuiden reizen, hebben we veel Franse steden, dorpjes en campings gezien. Sinds ik het vak Frans volg op school ben ik van de taal gaan houden, deze is prachtig!

 

 

Favoriete taart
Easy: appelkruimel taart!

Favoriete fotograaf
In Nederland? Angela Huizer. Ik heb laatst met deze talentvolle fotograaf gewerkt en ik heb toen een super leuke en leerzame dag gehad.

Favoriete Designer
Claes Iversen, omdat ik het gaaf vind dat hij ook zijn schetsen deelt van zijn ontwerpen op zijn social media. Daarnaast zijn zijn ontwerpen ook nog eens prachtig!

explore